mono mono

mono mono’s musikalske univers er dragende, atmosfærisk og følsomt. Deres dynamiske lydbillede er dekoreret med en blanding af elektroniske lyde, beroligende vokaler og hypnotiske saxofoner.

Duoen bestående af Karoline Elsig og Jakob Franck, har med deres trip-hop inspireret musik, og følsomme sangskrivning hurtigt opnået national og international anerkendelse. De bliver af Wonderland Magazine kaldt “the new masters of ambient synth” – og med deres debut EP natural, har de fået flere udnævnelser, som et af årets mest spændende nordiske acts. Blandt andet af magasinerne, Bands of Tomorrow, NBHAP, Jajaja Music og Scandinavia Standard.

“Folk lytter opmærksomt til musikken, og det er svært ikke at blive fanget ind i mono mono’s drømmende univers af lyd og stemningsfulde fortællinger.”
– Vink Kbh

Siden deres debut i 2017 har mono mono spillet et hav af koncerter i Danmark, Tyskland og Sverige. Heriblandt; SPOT-Festival, Carpark Festival, Store Vega (Support – Lamb), Berghain Kantine og 48 Stunden Neukölln Festival. Med et ærligt og autentisk indblik i deres atmosfæriske univers forfører mono mono deres publikum når de spiller live.

mono mono har igennem det sidste års tid arbejdet på ny musik og kan i slutningen af 2021 præsentere deres nye lyd.

 

 

Fanny Wree